Teenused

Toitlustusteenus


Korraldame Teile kohvipausid või lõunasöögid vastavalt Teie soovidele.

  • Pakume gruppidele hommiku-, õhtu- ja õhtusööke (menüü kokkuleppel).
  • Võimalus pidada koosviibimisi meie ruumides või tellida toitlustus meelepärasesse peopaika.
  • Oleme paindlikud,  pakume teenust  alates nõude rendist kuni täisteeninduseni.
  • Nädalavahetustel toitlustatakse gruppe suurusega alates 35 inimesest.
  • Ühekordne cateringi pakkumine (peolauad, vastuvõtud) gruppidele menüü alusel. Teenindus ja transport kokkuleppel, oleneb inimeste arvust, ürituse kestvusest ja asukohast.
  • Peolaudade ja vastuvõttude korraldamine väljaspool Ametikooli menüü alusel. Teenindus ja transport kokkuleppel, oleneb inimeste arvust, ürituse kestvusest ja asukohast

 

Kohvik-õpperestoran "Piiri Peal" on avatud õppeperioodil tööpäevadel kell E - N 8:00 - 14:00 ja R 8:00 - 13:00

Lõunasöök buffeest 11.30-13.00

Müügil õpilaste poolt valmistatud pagari- ja kondiitritooted, võileivad.

 

Teenuste hinnakiri:

Rakvere Ametikooli A korpuse ruumides:   hind inimese kohta
Gruppide toitlustamine    
Hommikusöök    7,11
hommikusöök alates 100 inimest   6,61
     
Kohvipaus    
küpsistega   2,53
ühe pirukaga   3,56
kahe pirukaga   4,06
puuviljavalik 50 g   1,02
     
Lõuna    
supp, praad, magustoit   9,15
praad, magustoit   7,11
praad   5,08
supp, magustoit   5,08
     
Õhtusöök    
salat eelroaks, praad, magustoit   11,18
praad, magustoit   9,15
praad   7,11
     
Toitlustamine tööpäevadel A-korpuse sööklas õpilaste menüüs oleva toidu puhul lõuna ajal    
supp   2,04
praad   4,06
magustoit   2,04
     
     
Ühekordne cateringi pakkumine(peolauad, vastuvõtud) gruppidele menüü alusel. Teenindus ja transport kokkuleppel, oleneb inimeste arvust, ürituse kestvusest ja asukohast    
     
Nõude rent Maksumus Rendihind koos käibemaksuga
Praetaldrik 2,8 0,2
Eelroataldrik 1,6 0,15
Nuga+kahvel 2,9 0,1
Vahuveinipokaal 17 cl 2,5 0,15
Veinipokaal 24 cl, 31 cl 1,8 0,15
Viinapits 0,98 0,10
Vee/morsiklaas 1,2 0,10
Koogitaldrik/leivataldrik 1,5 0,15
Kohvitass+alustass 2,6 0,15
Kohvilusikas 0,86 0,05
Koogikahvel 0,9 0,05
Morsikann 5,6 1,53
Kohvitermos 9,6 L 66 10,17
Kandik suur, metall 12 2,54
Kandik väiksem, metall 8 2,03
Tordilabidas 3 0,51
     

Nõude kadumise või purunemise korral tasub klient puuduolevad nõud nende maksumuse järgi. Pesemata/mustade nõude tagastamisel lisandub nõude rendihinnale 30%.

 

Huvi korral pöörduge:

Korraldame Teile kohvipausid või lõunasöögid vastavalt Teie soovidele.

  • Pakume gruppidele hommiku-, õhtu- ja õhtusööke (menüü kokkuleppel).
  • Võimalus pidada koosviibimisi meie ruumides või tellida toitlustus meelepärasesse peopaika.
  • Oleme paindlikud,  pakume teenust  alates nõude rendist kuni täisteeninduseni.
  • Nädalavahetustel toitlustatakse gruppe suurusega alates 35 inimesest.
  • Ühekordne cateringi pakkumine (peolauad, vastuvõtud) gruppidele menüü alusel. Teenindus ja transport kokkuleppel, oleneb inimeste arvust, ürituse kestvusest ja asukohast.
  • Peolaudade ja vastuvõttude korraldamine väljaspool Ametikooli menüü alusel. Teenindus ja transport kokkuleppel, oleneb inimeste arvust, ürituse kestvusest ja asukohast

 

Kohvik-õpperestoran "Piiri Peal" on avatud õppeperioodil tööpäevadel kell E - N 8:00 - 14:00 ja R 8:00 - 13:00

Lõunasöök buffeest 11.30-13.00

Müügil õpilaste poolt valmistatud pagari- ja kondiitritooted, võileivad.

 

Teenuste hinnakiri:

Nõude kadumise või purunemise korral tasub klient puuduolevad nõud nende maksumuse järgi. Pesemata/mustade nõude tagastamisel lisandub nõude rendihinnale 30%.

 

Huvi korral pöörduge:
Rakvere Ametikooli A korpuse ruumides:   hind inimese kohta
Gruppide toitlustamine    
Hommikusöök    7,11
hommikusöök alates 100 inimest   6,61
     
Kohvipaus    
küpsistega   2,53
ühe pirukaga   3,56
kahe pirukaga   4,06
puuviljavalik 50 g   1,02
     
Lõuna    
supp, praad, magustoit   9,15
praad, magustoit   7,11
praad   5,08
supp, magustoit   5,08
     
Õhtusöök    
salat eelroaks, praad, magustoit   11,18
praad, magustoit   9,15
praad   7,11
     
Toitlustamine tööpäevadel A-korpuse sööklas õpilaste menüüs oleva toidu puhul lõuna ajal    
supp   2,04
praad   4,06
magustoit   2,04
     
     
Ühekordne cateringi pakkumine(peolauad, vastuvõtud) gruppidele menüü alusel. Teenindus ja transport kokkuleppel, oleneb inimeste arvust, ürituse kestvusest ja asukohast    
     
Nõude rent Maksumus Rendihind koos käibemaksuga
Praetaldrik 2,8 0,2
Eelroataldrik 1,6 0,15
Nuga+kahvel 2,9 0,1
Vahuveinipokaal 17 cl 2,5 0,15
Veinipokaal 24 cl, 31 cl 1,8 0,15
Viinapits 0,98 0,10
Vee/morsiklaas 1,2 0,10
Koogitaldrik/leivataldrik 1,5 0,15
Kohvitass+alustass 2,6 0,15
Kohvilusikas 0,86 0,05
Koogikahvel 0,9 0,05
Morsikann 5,6 1,53
Kohvitermos 9,6 L 66 10,17
Kandik suur, metall 12 2,54
Kandik väiksem, metall 8 2,03
Tordilabidas 3 0,51
     

Terje Tiimus