Õppimisvõimalused

Sisseastumine


Vastuvõtt erialadele 25. mai 2020 - 26. juuni 2020

Lähtu eriala valikul enda soovidest ja vajadustest. Tutvu, milline õppevorm sulle kõige paremini sobib. Veendu, et su eelnev haridus on õpingute alustamiseks piisav.

Kui Sul on veel eriala kohta küsimusi, siis kirjuta vastuvott@rak.ee või tule eriala praktiliselt järele proovima ning registreeru praktikavarjuks.

Sisseastumisavalduste vastuvõtt toimub kuni 26.06.2020

1. Tutvu, milline õppevorm sulle kõige paremini sobib

2. Esita avaldus

3. Kas sain sisse?

 

Head sisseastujad! Info vestluste aegade kohta leiad siit.

Karjäärinõustaja - Merle Aasna
merle.aasna@rak.ee

Pagari- ja kondiitritoodete tehnoloogia

Põhihariduse baasil | koolipõhine õpe | 3 a

Omandad nii kutse- kui ka keskhariduse

Pagari ja kondiitri ametid on tuntud ja armastatud. Mitmekülgne liiteriala lubab valida mõlemad. Pagar-kondiiter valmistab leibu, saiu, kringleid, pirukaid, kooke, torte ja küpsiseid. Hea pagari eelduseks on arenenud ilu- ja maitsemeel. Töö on füüsiliselt raske, eeldab head tervist ja vastupidavust ning valmisolekut töötada öisel ajal.

Pagarid- ja kondiitrid rakenduvad erinevatesse soolaseid ja magusaid küpsetisi valmistavatesse ettevõtetesse, aga ka kohvikutesse. Lääne-Virumaal on suurimateks praktikaettevõteteks näiteks Pihlakas ning Päts Sahver. Eriala annab häid väljavaateid ettevõtlusega alustamiseks.

Valdkonna palgainfo

Asu õppima!

Uuri eriala kohta täpsemalt