Põhihariduse nõudeta | koolipõhine õpe | töökohapõhine | 1a

Hea abikokk on köögis väga tähtis. Ta abistab kokka, tehes kiirust ja täpsust nõudvaid ettevalmistustöid, ning valmistab ka lihtsamaid roogasid. Väga olulised hea abikoka isikuomadused on koostöövalmidus, käeline osavus, kiirus, täpsus ja puhtus ning väga hea füüsiline ja vaimne vastupidavus.

Praktika- ja tööle rakendumise võimalused

Kokk leiab tööd erinevates toitlustusettevõtetes suurköögist kuni restoranini ning koolide- lasteaedade sööklates. Lääne-Virumaal on suurimateks praktikaettevõteteks näiteks Aqva Hotel & Spa, Berliini Trahter.

Valdkonna palgainfo

Asu õppima!

Language
Estonian
Field: 
Toitlustus ja teenindus
Kontaktid: 
Contact title: 
Uuri eriala kohta täpsemalt
Address: 
Piiri 8, Rakvere
Tabbed content page type: 
Speciality
Erialade tabel: 
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg
Saki järjekord: 
7