Kelner

Põhihariduse baasil | tsükliõpe | töökohapõhine | 6 kuud

Kelner on klienditeenindaja majutus- ja toitlustusvaldkonna ettevõtetes. Kelneri ametinimetused võivad olla erinevad sõltuvalt ettevõttest (ettekandja, teenindaja, toitlustusteenindaja, klienditeenindaja).

Kelner peab lisaks suurpärasele suhtlemisoskusele ja laiale silmaringile olema ka restorani tippspetsialist roogade ja veinide alal, kes tunneb peensusteni oma ettevõtte menüüd ja oskab soovitada kokkusobivaid toite ja jooke. Vajad selles ametis head suhtlemisoskust, võõrkeelte oskust, head mälu, püsivust, koostööoskust, esinduslikkust ning korrektsust.

Praktika- ja tööle rakendumise võimalused

Praktikaettevõteteks on erinevad toitlustus- ning catering-ettevõtted Lääne-Virumaal ja ka terves Eestis. 

Valdkonna palgainfo

Asu õppima!

Language
Estonian
Field: 
Toitlustus ja teenindus
Kontaktid: 
Contact title: 
Uuri eriala kohta täpsemalt
Address: 
Piiri 8, Rakvere
Tabbed content page type: 
Speciality
Erialade tabel: 
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg
Saki järjekord: 
4